Bestuursleden

Wij zijn op zoek naar iemand die deze taak van voorzitter over zou willen nemen.

VOOR ONS BESTUUR ZOEKEN WIJ 3 BESTUURSLEDEN. BEN JE GEÏNTERESSEERD DAN KUN JE CONTACT OPNEMEN MET ONS VIA ONS MAILADRES: nvve@live.nl

Carin Boonstoppel, voorzitter

Carin werkte van 1983 tot 2022 als euritmiste in het basisonderwijs en zette zich sterk in voor dat vak. Zij heeft zich gespecialiseerd in het verband tussen het zich ontwikkelende kind en het euritmieleerplan en in het slaan van de brug naar de pedagogie. Vanuit dit ervaringsbereik werkt zij met studenten en startende euritmisten. De maatschappij verandert enorm en ook het draagvlak en de ondersteuning voor het vak euritmie zijn anders dan 40 jaar geleden, evenals de financiële waardering. In gesprekken met scholen en aanverwante organisaties, streeft Carin naar een gedegen erkenning van het vak, ook financieel. Zij is aanspreekbaar voor hulpvragen betreffende de pedagogische euritmie.

Petra Willigers, penningmeester en secretariaat

Petra is nauwgezet en direct wat haar uitermate geschikt maakt voor haar taken. Ze heeft vele jaren les gegeven op verschillende scholen en meegedaan aan programma’s voor gedenkstonden voor gestorvenen rond november. Petra heeft een grote passie “er samen voor te gaan” en een zeer stabiele factor in het vergaderen, ze is er altijd. Ze luistert en denkt mee, kan een kritische noot geven en als er te lang gebabbeld wordt dan vraagt ze naar de actiestappen.

Collin Withaar, NVvE website beheerder

Collin doet het onderhoud van deze website