12-2-2023 – Drempeltheater – 4e Mysteriedrama – Alphen a/d Rijn

4e Mysteriedrama op 12 februari in Alphen aan den Rijn

De opvoering vindt plaats is in het intieme theater van de Parkvilla in Alphen a/d Rijn,
Het adres is: Cornelis Geellaan 2. De kaartverkoop verloopt via de Parkvilla, zie www.parkvilla.nl

Bij uw bestelling kunt u kiezen uit twee mogelijkheden: E Normaal (€50) en E Normaal + catering ( 62,50). De catering bestaat uit warme soep met belegde broodjes, alles vegetarisch.

U kiest zelf uw plaats door op de groene stoelen te klikken. Het Mandje met uw bestelling staat helemaal onderaan, de betaling verloopt via Ideal.

We zijn bezig busvervoer Driebergen-Zeist naar Alphen a/d Rijn, vice versa te regelen Als u hiervan gebruik wilt maken, stuur dan snel een mailtje naar info@drempeltheater.nlDeze service kan doorgaan bij voldoende aanmeldingen. U krijgt uiteraard bericht hierover, alsook informatie over de kosten.

Misschien leuk om te vermelden is dat er inmiddels twee recensies (gebruik de linkjes in de tekst) door Thea van Veen beschikbaar zijn, aangaande: 

1.  de vertaling van het boek van Wilfried Hammacher over het 4e drama. Het maakt het drama op veel punten inzichtelijk met volop referenties naar de teksten die worden gesproken.

Hammachers boek is vertaald door Tineke Cloese.  Nard Besseling deed de redactie en alles wat nodig is om de uitgave te realiseren. U kunt het boek bestellen bij UTZ Verzendantiquariaat, www.utz.nl, tegen de laagdrempelige prijs van € 15, excl. verzendkosten. Bestellen is ook telefonisch mogelijk: 0181 – 616 849. U ontvangt de rekening tezamen met het boek. Een vertaling van het boek van Hammacher over het 3e drama is ook verkrijgbaar.

2.     het boek van Marc Nauwelaerts over de weg van Felix en Felicia Balde door de vier mysteriedrama’s. Ook hier is een schat aan inzichten te winnen. Dit boek kunt u bestellen bij het Drempeltheater, www.drempeltheater.nlzie de rubriek Uitgaven, boeken.

In 2023-2024 hopen we de vertaling van het 1e en 2e drama te kunnen uitgeven.
Op 12 februari zijn Nard en Tineke weer aanwezig met hun boekentafel.

Met hartelijke groet, en hopelijk tot ziens in Alphen a/d Rijn,

Spelers en bestuur van het Drempeltheater.