Engelstalige familievoorstelling ‘The White Snake’ / Elisabeth Vreedehuis

Zondag 10 November – Elisabeth Vreedehuis ,16:00 – 17:00 – Entree: €7 – 12.

De Engelstalige familievoorstelling ‘The White Snake’ van de NorthWest ETC, is geïnspireerd op het sprookje ‘De Witte Slang’ van de Gebroeders Grimm. Door euritmie, toneelspel, liedjes en kleurrijke kostuums vertellen wij het verhaal van een dienaar die de taal van de dieren leert verstaan en op reis gaat… Door de interdisciplinaire choreografie van Alexander Seeger wordt iedereen uitgenodigd om in een magische wereld te stappen.

 Voor meer informatie via de website van het Elisabeth Vreedehuis, klik hier
Voor meer informatie via Facebook, klik hier

over Northwest Eurythmy-Theatre Company

De Northwest Eurythmy-Theatre Company is een constante, interdisciplinair platform, waar professionele, kunstzinnige euritmie-, dans- en theaterprojecten gerealiseerd kunnen worden in samenwerking met kunstenaars van andere disciplines. Dit platform is in juli 2019 opgericht met als doel dat jonge kunstenaars zich verder kunnen ontwikkelen en en zich kunnen uitdrukken in de huidige tijd. 

Het platform wordt gedragen door vijf jonge bewegingskunstenaars / euritmisten: Henry Harmer (Nieuw Zeeland), Marthy Hecker (Nederland), Ailin Heuer (Argentinië), Maiten Rinaldi (Argentinië) en Tatjana Rudenko (Estland). 

Wij werken samen met de volgende kunstenaars: de musikanten van de band ‘The Mañana People’ Tim Weissinger (Duitsland) en Alvaro Arango (Colombia), de bewegingskunstenaares / euritmistin Mai Kadic (Argentinië) en de videokunstenaar: Bülent Kirschbaum (Duitsland).