EURITMIE > CLOSE UP 23, 24 en 25 April

11 EURITMIE PERFORMANCES OP EEN AVOND IN HET VREEDEHUIS

’s Avonds, 23.04 um 19:30uur: in de Theaterzaal van het Vreedehuis in Den Haag. Ook deze zijn alleen per streaming te beleven. www.euritmie.nl  of www.quovadis-impresariat.eu/festivals
Via deze links kunt U vanaf 15.04 tickets vor het streamen van de performances bestellen:
1 ticket voor de hele avond kost € 25,- Daarvoor ziet U een twee uur durend programma met 11 werken.

Zaterdag, 24 en Zondag 25.04 overdag en ’s avonds werken fotograaf en filmer Christiaan de Roo en Belichter Florian Oele intern met alle performers van vrijdagavond aan videofilm-producties van hun 11 performances.
Deze zullen binnenkort op de Quo Vadis Websites blijvend worden getoond.

EURITMIE > CLOSE UP

23 April 21 overdag: Symposium in de Hogeschool Leiden (begin om 09:00uur)

Vanwege de situatie rondom COVID-19 hebben we helaas moeten besluiten dat het symposium alleen voor studenten en sprekers fysiek op de Hogeschool kan plaatsvinden. Overige geïnteresseerden kunnen online deelnemen. Aan deze deelname zijn geen kosten verbonden.

Vrijdag, 23.04 zal van 09.00 tot 17.00 uur in de Hogeschool Leiden een symposium per streaming plaatsvinden:

Thema: Euritmie, wezen en verschijning – diversiteit en gemeenschappelijkheid. Het programma bestaat uit drie lezingen over podiumeuritmie in onze tijd met aansluitende gesprekken en een podiumdiscussie met zes experten over actuele ontwikkelingen in de euritmie.

Het symposium is een onderdeel van EURITMIE > CLOSE UP; een driedaags programma van 23 t/m 25 april van het Quo Vadis Euritmie Impresariaat in samenwerking met Hogeschool Leiden en het Vreedehuis in Den Haag.

Wat is het gemeenschappelijke in de vaak zeer verschillende euritmische uitingen? Heeft de ontwikkeling van de euritmie als ‘podiumkunst’ ons pedagogen iet te vertellen over (toekomstige) vorm en inhoud van de pedagogische euritmie? Heeft de ontwikkeling van de moderne dans de ontwikkeling van de Euritmie iets te zeggen en wellicht ook omgekeerd?

Lees meer over het programma en de sprekers op: https://www.hsleiden.nl/actueel/evenementen/bacheloropleidingen/docent-dans-euritmie/symposium-euritmie/index.html Via deze Link kunt u zich ook aanmelden. Wij verheugen ons op uw interesse.

Ernst Reepmaker, MA / Impresario