12de symposium Gezondmakend Onderwijs – vrijdagavond 15 en zaterdag 16 november 2019 – Amsterdam

Mensen Verbinden : de geest op zoek naar het hart !

Met plezier laten we jullie weten dat het 12de symposium ‘Gezondmakend Onderwijs’ wordt gehouden op vrijdagavond 15 en zaterdag 16 november 2019, zoals altijd in de theaterzaal van het Geert Groote College, Fred Roeskestraat 84 in Amsterdam.

Op vrijdagavond is er een voordracht van Jacques Meulman en op zaterdag houdt Christof Zwart (antr. huisarts in Haarlem) een voordracht. Verder is er een ronde werkgroepen en de uitreiking van het symposiumgeschenk.

Op dit symposium wordt een bijzonder muziekstuk uitgevoerd met zang en in wisselzang met de zaal, dat door Sebastiaan van Yperen (student-componist èn oud-vrijeschoolleerling) speciaal voor dit 12de symposium werd gecomponeerd. De muziek en de zang vinden hun inspiratie in de spreuk die staat aan het eind van de 5de voordracht uit GA 308 – De wordende mens.

Binnenkort hoort u meer details over het programma en de inhoud van de voordrachten en werkgroepen. U kunt zich alvast aanmelden via jmeulman45@hotmail.com

Op de website www.gezondmakendonderwijs.nl vindt u, behalve veel informatie over onze activiteiten, ook de voordracht van Mathijs van Alstein die hij hield op het 11de symposium d.d. 6 april 2019, zie www.gezondmakendonderwijs.nl/voordracht-van-alstein.php
Ook treft u er een verwijspagina aan naar meer dan 1750 relevante pagina’s over vrijeschool-onderwijs .

Agenda