“Hold Your Ground”

Stichting Boilerhouse en Oekraïense percussionist Konstantyn Napolov presenteren voorstelling “Hold Your Ground” in de Maakhaven in Den Haag

Stichting Boilerhouse is verheugd de theatervoorstelling “Hold Your Ground” aan te kondigen. Het evenement zal plaatsvinden in de Maakhaven in Den Haag en is een samenwerking met de Oekraïense percussionist Konstantyn Napolov.

Stap binnen in de grenzeloze wereld van Stichting Boilerhouse met de betoverende voorstelling “Hold Your Ground – Zomersneeuw”. Dit unieke drieluik neemt het publiek mee op een buitengewone reis waarin theater en verbeelding samensmelten. Bezoekers worden uitgenodigd om plaats te nemen en ondergedompeld te worden in drie opeenvolgende voorstellingen die een harmonieus geheel vormen. Elke avond wisselt het perspectief, waardoor het publiek vanuit een andere opstelling kan genieten. Deze voorstellingen lopen inhoudelijk naadloos in elkaar over als een meeslepend palet.

“Hold Your Ground – Zomersneeuw” is een locatievoorstelling in drie fasen, gehouden op de prachtige locatie de Maakhaven in Den Haag. De voorstelling combineert euritmische dans, taal, spel en muziek. Het eigentijdse samenspel van choreografieën, muziek en tekstcomposities verkent de consequenties van zowel het onmenselijke als het menselijke verlangen naar evenwicht. “Hold Your Ground – Zomersneeuw” is een uitnodiging om balans te vinden en verbindingen met anderen te leggen.

Met de getalenteerde cast en creatieve teamleden, waaronder percussionist Konstantyn Napolov, schrijver Taco Sorgdrager, acteur Louis van Rijt en de dansers van Stichting Boilerhouse, onder regie-advies van Saskia Mees en artistieke leiding van Laura Vink, wordt “Hold Your Ground – Zomersneeuw” een onvergetelijke gebeurtenis. (Adviezen van) Aus Greidanus sr (acteur, regisseur) en Hiba Vink (schrijver, filmmaker en regisseur) dragen met hun blik bij aan de artistieke kwaliteit van de voorstelling.

belooft het publiek te betoveren met adembenemende visuele en auditieve elementen, meeslepende verhalen en meesterlijke uitvoeringen. Elk deel van de voorstelling is zorgvuldig gecreëerd om (emoties op) te ontroeren (roepen) de verbeelding te stimuleren, en om het publiek mee te nemen op een onvergetelijke en grensverleggende reis. Laura Vink, artistiek leider van Stichting Boilerhouse, is trots op deze nieuwe voorstelling en kijkt ernaar uit om het publiek te verwelkomen in de inspirerende en uitnodigende entourage van de Maakhaven. “Hold Your Ground” is een unieke theatrale ervaring die de kracht van het onhoorbare verhalen vertellen en de mogelijkheden van theater verkent op zoek naar een mogelijke ‘vijfde wand’”, aldus Vink.